Irak

Stars League: Al-Talaba behaalt overwinning op Al-Karma

24-10-2024T19:17:49+00:00

Het team van Shafaq News/Al-Talaba versloeg zijn gastteam Al-Karma met 2-0 in de eerste ronde van de Iraqi Stars Football League.

De wedstrijd vond vandaag, donderdag, om 20.10 uur plaats in het Al-Madina Stadion in de hoofdstad Bagdad, nadat het fluitsignaal om 19.45 uur had moeten klinken.

De eerste helft eindigde met Al-Talaba aan de leiding met twee onbeantwoorde doelpunten voor Al-Karma. Het eerste doelpunt van Al-Talaba werd gescoord door professional Simon Masova in de 41e minuut, terwijl het tweede doelpunt werd gescoord door professional Augustin Amoto in de 45+3 minuut. .

De score bleef hetzelfde in de tweede helft totdat de scheidsrechter op zijn fluit blies om het einde van de wedstrijd aan te kondigen.

De wedstrijd werd 25 minuten uitgesteld vanwege het ontbreken van een ambulance, dus de wedstrijd begon acht en tien minuten nadat de ambulance bij het stadsstadion arriveerde.